Friluftsliv for bedrifter/grupper

Bedrifter

10 dagsturer for gruppe på 8 deltakere, kr 5000,- per deltaker i perioden september- november

Å være på tur sammen gir et godt utgangspunkt for å skape et godt miljø og sammensveisede kollegaer/grupper.

Jeg heter Vibeke Brattli og er utdannet barnehagelærer med videreutdanning i Veiledning av nyutdannede og Nasjonal lederutdanning for styrere. Har ledet endringsprosesser for tilpasning til markedet, og konseptutvikling i forbindelse med navn- og profilendring. Basert på min kompetanse og erfaring fra utvikling av en veletablert friluftsbarnehage, får bedriftene som ønsker det mulighet til en tilpasset avtale der jeg i samarbeid med ledelsen vil jobbe for å lage best mulig løsninger i forhold til bedriftens/gruppas behov.

Jeg tilbyr dagsturer/ettermiddagsturer og camp over flere dager. Alle turer er inkludert turleder og transport er en del av opplevelsen med vår 9-seter turbuss. Vi velger turmål som passer for folk flest og som det er lavterskel å delta på.

Bedrifter

På alle turer vektlegger vi sporløs ferdsel. Vi etterlater oss ikke søppel og vi legger igjen færrest mulig spor, vi bruker etablerte stier og bålplasser og vi unngår å skade vegetasjon så langt det er mulig.

Bedrifter eller andre grupper, kan be om tilbud på turer med eller uten overnatting, over en lengre periode. Overnatting i Malangen https://campbrattli.no/information/Hytta eller på Senja.

Med dette tilbyr jeg et attraktivt innhold til bedrifter og andre grupper som har mer enn en visjon om å dra oftere på tur.